Cum sa bei apa? De ce, CUM?

Avid consumator de chestii cu bule, adica acidulate, dar si din alea dulci, ti-e greu sa scazi portiile sau chiar sa te lasi de ele. Si gasesti tot felul de motive pentru care nu reusesti. O sa-ti zic cum am reusit eu.

Ba, chestia e ca eu nu beau cafea, nu mananc dulciuri si nici nu beau alcool. Si cum ai’ batrani ziceau ca suma viciilor este constanta, mno, iaca inca un motiv ilar sa nu te lasi. 🤣

Sa stii ca sunt si sportivi de performanta care recunosc ca au astfel de obiceiuri, iar unul dintre ei este Demba Ba, cu al lui sirop. Personal cunosc cateva persoane care n-au pus apa-n gura decat la piscina. Treaba lor, nu ma intereseaza.

Hai sa-ti zic cum am reusit eu sa scap de acidulate si sa ma reprofilez pe apa. Pe mine m-au convins chestiile alea de la televizor cu pentru o viata sanatoasa, bea 2 litri de apa pe zi. Glumesc. Eu doar am vrut sa renunt la zahar pentru ca transpiram foarte mult si la bule, adica CO2, pentru ca, si citez un personaj simpatic, fiindca mi-e rusine, Shrek, cu al lui “better out than in“. Apropo de asta, never trust a fart!

Ziceam ca-ti zic, da? Mno, tulai, Doamne!

Deci, pentru mine a fost nevoie sa creez un obicei. Timp de 20 de zile mi-am pus remindere sa beau apa. Si mi-a fost greu, mai ales ca trebuia sa ma duc sa-mi pun apa de fiecare data. Si-asa am descoperit ca pot sa-mi cumpar o carafa si scap de problema asta. Numai ca mi-am luat carafa de 700 ml, ceea ce presupunea ca trebuie sa merg de cel putin 2-3 ori pentru reumplere. In plus, pentru ca-i vara si vreau ca apa sa fie rece, nu am cum sa bag carafa in frigider. Si ca sa nu cumpar o alta carafa mai mare, am zis ca fac o smecherie si mi-am luat un bax de 6 sticle de apa plata la ciob. Pe bogăție, like. In felul asta stiu sigur ca 1 data pe zi, dimineata, spal sticlele si le umplu cu apa, le bag la frigider, si voilà, cand termin o sticla, ma duc si iau alta rece.

TADAAAAAA!

Leave a comment

Your email address will not be published.