Daca nu o trimiteam pe fie-mea in tabara nici ca stiam cat de not-outdoor sunt

Fiica mea este indragostita de plecari. Taberele si excursiile sunt viata ei. La 2 ani si 16 luni are la activ 3 tabere si nenumarabile excursii, prima fiind la 2 ani.

Dupa ce tocmai a venit din tabara 3 – o saptamana de Delta Dunarii – se pregateste de o noua tabara la Busteni, cu cortul.

S-a facut grupul de Whatsapp al taberei si acum sa vezi haos. Mai bine de jumatate dintre parinti aveau corturi. Banuiesc ca l-au folosit cel putin o data. Eu nici macar nu m-am gandit sa stau vreodata in cort. Nu m-am gandit sa o duc pe fie-mea. Nimic, nimic. Fuck, tocmai am realizat ca in afara de parc, tara, muzee, diverse, noi nu iesim in natura. Am cunostinte care sunt in fiecare luna pe Omu cu copilul de 3 ani. Altii fac hiking prin toata Europa. E clar, trebuie sa fac si eu. Nu pentru mine, ci pentru pitica. Sa nu fie leguma ca mine sau nefasta.

Revenind la grupul de Whatsapp, jumatate dintre parinti spun ca au corturi de 2, 3, 4 persoane. O buna parte din cealalta jumatate confirma ca au cumparat sau vor cumpara corturi – primim si recomandari.

Deci, pentru o tabara de 50 copii si eventual alti 10 membri personal auxiliar, avem cel putin 170 locuri la cort. (am calculat grosier..). Unii parinti au inceput sa organizeze cum si cu cine vor dormi copiii lor.

Alex cu Marta si Mircea pentru ca Marta este vecina de la 2 si Mircea are aceeasi inaltime. Mihai doarme singur pentru ca face pipi des.

parintii pe grup…

Nefasta incepe sa faca research despre corturi. Incepe sa-mi povesteasca si mie. Si eu, insensibil ca de obicei, o rog sa nu-mi povesteasca, ci sa-mi spuna doar cand trebuie sa cumpar.

Deci, mi-e frica sa postez pe grupul de tabara ca nu mi se pare normal si logic ca toti copiii sa care saci de dormit si in realitate sa doarma doar in jumatate dintre ei. Unii au cheshua din alea ieftine, altii au Mercedes -Benz – nu glumesc.

Ma duc sa caut cort.

Leave a comment

Your email address will not be published.