Last minute agentie de marketing si web development

Ma suna un prieten ca fra-su are o gagica care are nevoie urgent de un site ca altfel intra in mare deepshit. Termen: 5 zile lucratoare

Si eu, cum stiu sa-mi organizez bine timpul, am zis ca fuck it, hai sa ajutam femeia. Dau eu tot la o parte si hai sa rezolvam.

O platforma de evenimente cu foarte mult conditional logic. Verifica SaaS-uri, open-source – nu gasesc nimic cu specificatiile astea.

Sa faci ceva de la 0 este overkill, asa ca am gasit un workaround folosind o combinatie de SaaS si un themebuilder. Fara brief, doar cu mesaje pe whatsapp. Am mapat cam toate specificatiile si totul este functional. Blana. Totul țăță de maimuță.

Clientul – seful prietenei – nu este multumit. Field-ul numarului de telefon nu are logica care sa valideze numarul de caractere. 🤦‍♂️

Clientul este nervos pe mine. Ma suna sa ma ia la 13-14 ca agentia de marketing da vina pe mine pentru faptul ca Analytics nu raporteaza cum trebuie pentru ca eu n-am vrut sa dau disable la cookie consent.

Clientul nu mai vorbeste cu mine pentru ca am indraznit sa-i spun ca firma are nevoie de ofiter GDPR si sa fie inregistrat ca operator de date cu caracter personal.

Morala: Continua sa-ti ajuti prietenii la ananghie chiar daca nu va fi usor.

Leave a comment

Your email address will not be published.