Mancare de spital la multicooker Tefal

Young man disgusted with stinky meal on stove, spoiled ingredients, untasty food

Salut.

Am facut rost de un multicooker Tefal. N-am cumparat, n-am inchiriat, n-am imprumut. In cel mai sincer mod posibil, cat se poate de neaos, AM FACUT ROST.

Chiar acum am mancat o ciorba de perisoare artizanata secunda cu secunda conform cu cartea de retete cu care a venit cu utilajul insusi.

Ciorba a fost, cum sa zic, ca de spital. De altfel, toate retele, in afara de prajituri, au doar umbra de gust. Inclusiv mirosul.

Deci, ca feedback general, mancarea iese atat de bine, incat am hotarat sa transformam multicooker-ul intr-o piesa de mobilier de bucatarie. Alaturi de mixer multifunctional, masina de facut paine si alte 2-3 utilaje cumparate doar din dorinte materialistice.

Acuma mno, eu sunt mai gurmand si sunt genul de persoana care si cand merge in vacanta se ghideaza dupa mancare. Deci, eu zic ca am un gust elevat. Nu pot sa inteleg cum, dupa ciorba de perisoare de mai devreme, Raluca mea, aproape cersea o aprobare a calitatii muncii ei, ea interpretand ciorba ca fiind facuta de ea [🙄].

Deci, daca ai mancat mai mult de 10 ciorbe traditionale in viata ta, te asigur ca dai banii degeaba pe multicooker. Asta nu face nimic mai mult decat o mancare care sa umple stomacul intr-un timp foarte scurt.

Good food takes time.

Wikipedia – despre slow food

2 comments

    1. Mersi de link. Chiar ma gandeam la teflonul asta dupa ce am vazut cum o matusa prajea intr-o tigaie unde teflonul se dezlipea foita cu foita…

      Parca nimic nu este bun. Tigaile din cupru si aluminiu le au si alea pe ale lor.. Fonta, inox? 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.